Om mig

Jenny heter jag och bor några mil norr om Göteborg. 

När jag inte bygger hemsidor, fotar eller hanterar andras sociala medier så jobbar jag på Volvo lastvagnar med att uppdatera mjukvara i lastbilar. Det har jag gjort sedan hösten 2019 och trivs superbra med det. 

Jag blev inspirerad av en kompis till o börja bygga hemsidor. 
Precis så exalterande och spännande som hon beskrev det, är det. Jag går igång på att få en ett nytt projekt och att få skapa ifrån ett blankt papper. Lika så att få förfrågan om man skulle vilja bygga om en befintlig hemsida. 
Det är väldigt kreativt, både designmässing och tekniskt. 

Teknik har jag på olika sätt jobbat med hela livet. Både hård och mjukvara. I nästan 10år jobbade jag som servicetekniker o lagade eventutrustning. Alltifrån LED-skärmar, kameror, projektorer, lampor och så vidare. 
Och ska jag vara helt ärlig så sommarjobbar jag fortfarande en vecka per sommar på Way out West med att bygga LED-skärmar. 

Ett tag jobbade jag på Gina Tricot och testade deras webbshop då dom skulle lansera en stor facelift på deras hemsida. Då var vi ett team som ansvarade över olika delar i köpkedjan. Alltifrån kund som lägger ordern, till att ordern ska läggas för att plockas, för att lagersaldot ska sänkas, till att ekonomi ska skicka faktura o ta emot betalning, o sist men inte minst, varan ska skickas till kund. Det är många komponenter som ska falla på plats för att det ska fungera. Efter en ganska intensiv period så gick sidan live och vi kunde fira en lyckad lansering. 

Kreativitet och problemlösning är två faktorer som driver mig till att göra det lilla extra. 
Det är mycket att tänka på när man bygger en hemsida. Till vem riktar den sig? Där måste man tänka ett extra för att din sida ska tilltala den kunden. 
Såklart man stöter på problem. Det gör man alltid. Men det finns ingen annan känsla som är så tillfredsställande som när man har löst det. 

Hoppas du skulle vilja samarbete med mig! 
Låt mig veta vad jag kan hjälpa dig med.