Om mig

Jenny heter jag och bor några mil norr om Göteborg. 

När jag inte bygger hemsidor, fotar eller hanterar andras sociala medier så jobbar jag på Volvo lastvagnar med att uppdatera mjukvara i lastbilar. Det har jag gjort sedan hösten 2019 och trivs superbra med det. 

Jag blev inspirerad av en kompis till o börja bygga hemsidor. 
Precis så exalterande och spännande som hon beskrev det, är det. Jag går igång på att få en ett nytt projekt och att få skapa ifrån ett blankt papper. Lika så att få förfrågan om man skulle vilja bygga om en befintlig hemsida. 
Det är väldigt kreativt, både designmässing och tekniskt. 

Teknik har jag på olika sätt jobbat med hela livet. Både hård och mjukvara. I nästan 10 år jobbade jag som servicetekniker o lagade eventutrustning. Alltifrån LED-skärmar, kameror, projektorer, lampor och så vidare. 
Och ska jag vara helt ärlig så sommarjobbar jag fortfarande en vecka per sommar på Way out West med att bygga LED-skärmar. 

Kreativitet och problemlösning är två faktorer som driver mig till att göra det lilla extra. 
Det är mycket att tänka på när man bygger en hemsida. Till vem riktar den sig? Då måste man tänka ett extra varv för att Din sida ska tilltala Din kund. 
Såklart man stöter på problem. Det gör man alltid. Men det finns ingen annan känsla som är så tillfredsställande som när man har löst det. 

Hoppas Du skulle vilja samarbeta med mig! 
Låt mig veta vad jag kan hjälpa dig med.